top of page

 
Gezond en wel

Dat het lichaam meer betekent dan louter een fysiek vehikel dat ons in staat stelt inspanningen te verrichten, onszelf te dragen, fysiologische processen naar behoren uit te voeren, is een algemeen bekend fenomeen. 

Het tijdig herkennen van signalen die het lichaam geeft om ons inzicht te geven in aard en omvang van fysieke en emotionele overbelasting, begint gelukkig steeds meer aandacht te krijgen. De Oosterse tradities geven hierin belangrijke inzichten en behandelmethoden. 

 

De opnamecapaciteit van het lichaam is enorm. Onze grote dienaar als het gaat om volhouden en verdragen. Alleen na verloop van tijd is de geheugencapaciteit van het lichaam tot een maximum opgerekt. Fysieke uitingen in de vorm van lichamelijke aandoeningen, toename van emotionele ontregeling kunnen en zullen hier logische gevolgen van zijn.

 

In Gezond en Wel wordt gewerkt met aandachtgerichte ademtechnieken, Ayurvedische massage (met warme kruidenolie) en voetreflexzone massagetherapie vanuit dezelfde Ayurvedische traditie. Het is een effectieve methode om het lichaam te helpen ontladen en het zelfhelend vermogen van het lichaam te stimuleren

 

Het heeft over het algemeen een diep ontspannend effect waarbij ook fysiologische processen ondersteund worden in het verkrijgen van meer balans. Ook verkrijgen veel mensen tijdens deze behandeling diepe persoonlijke/spirituele inzichten.

EFT, voetreflex en ayurvedische behandelingen worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

88ed3aa7e77cbd0b53ef35eb9af5aeaa.jpg
bottom of page